Styrelsen

Bo Lindell

Ordförande

Tidigare ledamot i styrelsen och VD för Svensk Digital Handel. Nu ordförande i StyrelseAkademien Sjuhärad och ordförande för e-handels-utbildningen vid Högskolecentrum Bohuslän i Uddevalla. Ledamot i Kommunala Funktionshinderrådet och vice ordförande i FUB:s styrelse i Marks kommun. Ordförande sedan 1 juli 2017.

Maria Claes

Sekreterare

Legitimerad sjuksköterska, tidigare inom intensivvård, senare MAS i Halmstad kommun. Maria är dotter till Monica och Carl-Axel Ekman. Ledamot sedan 2014.

Martti Valkonen

Ledamot

71 år. Pensionär. Älskar Afrika och folket i länder söder om Sahara. Jag har haft förmånen att besöka och hjälpa till 68 gånger sedan 1992.

Mats Egfors

Ledamot

Präst, forskare och författare. Född och delvis uppvuxen i Afrika. Styrelseledamot sedan 2020.

Cecilie Tenfjord Toftby

Ledamot

Cecilie Tenfjord-Toftby 51 år, gift, stolt mamma till två vuxna söner och riksdagsledamot. Träffade på Garissa vid ett av Carl-Axels engagerande föredrag. Åkte senare till Garissa och såg det fantastiska arbetet stiftelsen gör för tjejerna på barnhemmet. När jag fick frågan om att engagera mig i stiftelsens styrelse var svaret ett självklart ja.

Mathias Svensson

Ledamot

Familjefar med 5 barn och min sambo Cicci. Brinner för att hjälpa människor och lärde känna Carl-Axel och Monica när jag spelade fotboll och hade Dr Ekman som min läkare i Elfsborg. Hade äran att 2008 åka till Garissa med Carl-Axel och uppleva detta som vi kämpar med för att hitta pengar till och bekämpa kvinnlig könstympning.